Triple Layer Overnight Oats
A
B
C
D
E
(2)
1490kcal
Kalorier
50.3g
Protein
183.4g
Kolhydrater
37.4g
Fett
15 min
đ„Ł KrĂ€miga triple layer overnight oats med havre, banan, proteinyoghurt och jordnötssmör. Fulla av fiber, protein och antioxidanter â perfekt antiinflammatorisk frukost eller mellanmĂ„l som hĂ„ller dig mĂ€tt lĂ€nge. âš
Ingredienser
Havregryn eller musli2 dl
Vatten3 dl
Jordnötssmör1 krm
Kanel1 krm
Honung1 krm
Banan1 st
Mörk choklad40 gram
Protein yoghurt (Protein 23g)1 dl
Jordnötssmör1 msk
Hackad choklad10 gram
Gör sÄ hÀr
Följ receptet
1. Ta fram tvĂ„ glas och fördela 1 dl mĂŒsli eller havre i varje.
2. HÀll pÄ 1,5 dl vatten i varje glas och vÀrm i mikron ca 1 minut.
3. Krydda med lite kanel, ringla över honung och rör ner 1 krm jordnötssmör i varje glas.
4. StĂ€ll in i kylen minst 2 timmar â gĂ€rna över natten.
5. Andra lagret: Mosa en banan och blanda med hackad choklad.
LÀgg detta som ett nytt lager ovanpÄ havrebasen.
6. Tredje lagret: Rör ihop proteinyoghurt med lite jordnötssmör.
LĂ€gg som sista lager och toppa med mer hackad choklad.
7. Njut av en riktigt god tripple layer overnight oats!
Smaklig mÄltid!
SĂ€tt betyg
Ingredienser
Havregryn eller musli2 dl
Vatten3 dl
Jordnötssmör1 krm
Kanel1 krm
Honung1 krm
Banan1 st
Mörk choklad40 gram
Protein yoghurt (Protein 23g)1 dl
Jordnötssmör1 msk
Hackad choklad10 gram
Gör sÄ hÀr
Följ receptet
1. Ta fram tvĂ„ glas och fördela 1 dl mĂŒsli eller havre i varje.
2. HÀll pÄ 1,5 dl vatten i varje glas och vÀrm i mikron ca 1 minut.
3. Krydda med lite kanel, ringla över honung och rör ner 1 krm jordnötssmör i varje glas.
4. StĂ€ll in i kylen minst 2 timmar â gĂ€rna över natten.
5. Andra lagret: Mosa en banan och blanda med hackad choklad.
LÀgg detta som ett nytt lager ovanpÄ havrebasen.
6. Tredje lagret: Rör ihop proteinyoghurt med lite jordnötssmör.
LĂ€gg som sista lager och toppa med mer hackad choklad.
7. Njut av en riktigt god tripple layer overnight oats!
Smaklig mÄltid!
SĂ€tt betyg